Pucnjava u Miamiu

Jedan sin veleposlanice Kanade ubijen, drugi optužen za ubojstvo

Vijesti / Crna Kronika | 01. 04. 2015. u 17:17 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najstariji sin veleposlanice Kanade u Miamiu ubijen je u prepirci s trgovcima drogom, priopćila je policija metropole na Floridi u srijedu.

''Sedamnaestogodišnji mladić je poginuo u pucnjavi, dok je njegovog 15-godišnjeg brata uhitila policija zbog navodne umiješanosti u incident'', izjavio je glasnogovornik policije u Miamiu agenciji AFP. Jedan od trgovaca drogom je poginuo u razmjeni vatre u kući u stambenoj četvrti grada.

Najmlađi sin veleposlanice Roxanne Dube mogao bi biti optužen za ubojstvo. Sinovi kanadske veleposlanice su bili naoružani kada su upali u kuću u kojoj su se nalazili trgovci kanabisom nakon čega je došlo do pucnjave.

''Mislimo da se radi o svađi u vezi s prodajom droge'', rekao je šef policije Miamia Rodolfo llanes za dnevni list Miami Herald. Kanadske i američke vlasti surađuju u istrazi.

Dva brata su vjerojatno koristila automobil s diplomatskim tablicama njihove majke da bi otišli do dilera, priopćio je policijski izvor za Miami Herald. Veleposlanica Kanade u Miamiu, iskusna diplomatkinja, imenovana je u studenom.

Kopirati
Drag cursor here to close