Krš i lom

Ispred mostarskog kluba mladićima iz Sarajeva uništili automobil te ozlijedili djevojke

Gosti tvrde jedno, domaći drugo
Vijesti / Crna Kronika | 21. 03. 2023. u 11:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

"Nepoznati mladići su pričinili veću materijalnu štetu na putničkom automobilu marke BMW serije 3 kada su ispred mostarskog noćnog kluba skakali po njemu, te nogama razbili staklene površine na samom vozilu", tvrdi mladić iz Sarajeva.

Kako je kazao vlasnik vozila za portal Crna Kronika nemili događaj se dogodio u prošlu subotu u jutarnjim satima kada su, kako je on kazao, lokalni momci saznali da su im Sarajlije u klubu, devastirali njihov putnički automobil marke BMW te nanijeli lakše ozljede njihovim djevojkama.

Mostarska policija se još uvijek nije službeno oglasila oko ovog incidenta.

Ali zato smo dobili neautorizirane i neslužbene informacije iz ''suprotnog tabora'' o tome kako je došlo do ''šamaranja''. 

Navodno, gosti za koje se nije ni znalo odakle su, sukob su isprovocirali jer su ''udarili dijete od 15 godina''. Nakon ovoga došlo je do kratkog naguravanja i šamaranja, na čemu se sve trebalo i završiti. Ali, kako kaže ovaj izvor iz ''domaće ekipe'', gosti su nastavili psovat kada su sjeli u auto.

Napominju kako nije došlo do tučnjave jer su oni iz Sarajeva, nego iz gore navedenog razloga. Na kraju su dodali kako sa njima nije bilo nikakvih cura tako da im nije jasno ni kako su mogle biti ozlijeđene.

Kopirati
Drag cursor here to close