Krijumčarenje

Ispod sjedišta u autu skrio 2.000 kutija cigareta

Vijesti / Crna Kronika | 14. 07. 2017. u 10:35 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Službenici Jedinice granične policije Bijeljina 13.7.2017. godine spriječili su nezakonit promet 2.044 kutije raznih vrsta cigareta bez akciznih markica. Cigarete su bile sakrivene na više mjesta u putničkom motornom vozilu Lancia, bh. registarskih oznaka.

Vozilom je upravljao M.H. (1966.), državljanin BiH koji je kontroliran na ulasku u BiH na Međunarodnom graničnom prijelazu Rača. Prema naredbi tužitelja Tužiteljstva BiH cigarete su privremeno oduzete, a protiv M.H. bit će dostavljen izvještaj zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno djelo 'Nedozvoljen promet akciznih proizvoda'.

Na području Višegrada ponovo otkriveni ilegalni migranti

Službenici Jedinice granične policije Višegrad 13.7.2017. godine u ilegalnom prelasku državne granice otkrili su deset osoba afro-azijskog porijekla u suradnji s pripadnicima Policijske postaje Višegrad Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srpske.

Nisu posjedovali identifikacijske dokumente, a prilikom kontrole u mjestu Jagodina izjavili su da dolaze iz Afganistana i Komorija. Ilegalni migranti predati su pripadnicima Službe za poslove sa strancima, priopćeno je iz Ureda za informiranje GP BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close