Laktaši

Iskočio kroz prozor tijekom policijskog ispitivanja

Vijesti / Crna Kronika | 01. 03. 2017. u 14:47 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mladić iz Laktaša bez povoda je, 27.veljače, iskočilo kroz prozor službenih prostorija Policijske stanice Laktaši, gdje je bio pozvan radi ispitivanja na okolnosti izvršenja više kaznenih djela krađa izvršenih na području te općine, priopćeno je danas iz Centra javne sigurnosti Banja Luka.

Policijski službenici, kako se dodaje, nisu primjenjivali sredstva prinude prema ovoj osobi, koja nije bila lišavana slobode, već se, zajedno s još jednom osobom, uredno odazvala po uručenom pozivu.

Nakon što je mladić iznenada iskočio kroz prozor, policijsku službenici su odmah ukazali prvu pomoć ozlijeđenom do dolaska pripadnika službe hitne pomoći Laktaši, nakon čega je on prevezen i zbrinut u Univerzitetsko klinički centar Republike Srpske.

Mladić je iskočio kroz prozor hodnika u vrijeme dok su policijski službenici ispitivali drugog osumnjičenog.

O svemu je upoznat i dežurni okružni javni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka, koji je naložio da se izvrši očevid, jer u konkretnim slučaju nema elemenata kaznenog djela te da se dostavi izvještaj.

Također, o svim činjenicama upoznata je i Jedinica za profesionalne standarde Ministarstva unutarnjih poslova RS, navode iz policije.

Kopirati
Drag cursor here to close