Svašta

Invalidu ukrao protezu i 200 KM

Postoje osnove sumnje da je R.R. u večernjim satima 9. siječnja izvršio provale u dva kioska na području Grada Banja Luka.
Vijesti / Crna Kronika | 11. 01. 2021. u 10:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policijski službenici Policijske uprave Banja Luka lišili su slobode osobu R.R. iz Prijedora zbog osnovane sumnje da je počinio krivična djela razbojništvo i dvije teške krađe na području Banja Luke tako što je od oštećenog ukrao torbicu s 200 KM, protezu za nogu i mobilni telefon, te provalio u dva kioska.

Ova se osoba sumnjiči da je 7. siječnja kroz poluotvoren prozor ušao u obiteljsku kuću oštećenog, te prijeteći nožem otuđio torbicu u kojoj se nalazilo 200 KM.

S obzirom da je oštećeni osoba s invaliditetom, R.R. je od njega otuđio protezu za lijevu nogu, kao i mobilni telefon, a s namjerom da spriječi oštećenog da pozove policiju, objavljeno je iz Policijske uprave Banja Luka.

Također, postoje osnove sumnje da je R.R. u večernjim satima 9. siječnja izvršio provale u dva kioska na području Grada Banja Luka.

O svemu je obaviješten dežurni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka, koji se izjasnio da se nakon kompletiranja predmeta dostavi izvještaj protiv R.R. u redovnoj proceduri.

Osumnjičeni je identificiran i lišen slobode 9. siječnja, prenijela je Srna.

Kopirati
Drag cursor here to close