Više kaznenih djela

Interpolova potjernica: SIPA u Mostaru uhitila dvije osobe

Poduzimajući niz operativno-taktičkih mjera i radnji, policijski službenici SIPA-e locirali su spomenute osobe u Mostaru
Vijesti / Crna Kronika | 16. 06. 2020. u 16:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) u utorak su u Mostaru lišili slobode dvije osobe, za kojima je bila raspisana međunarodna potjernica NCB Interpola, priopćeno iz SIPA-e.

Nadležni organi Republike Hrvatske raspisali su za navedenim osobama međunarodnu potjernicu putem NCB Interpola Zagreb radi lišenja slobode i izručenja u Republiku Hrvatsku zbog postojanja osnova sumnje i dovođenja u vezu sa počinjenjem kaznenih djela koja su propisana Kaznenim zakonom Hrvatske, utaja poreza ili carine u sastavu kriminalnog udruženja i zloupotreba povjerenja u gospodarskom poslovanju u sastavu kriminalnog udruženja.

Poduzimajući niz operativno-taktičkih mjera i radnji, policijski službenici SIPA-e locirali su spomenute osobe u Mostaru, nakon čega su lišeni slobode i privedeni u prostorije SIPA-e radi kriminalističke obrade.

Nakon što navedene aktivnosti budu okončane, osobe lišene slobode bit će predana Sudu Bosne i Hercegovine na dalje postupanje, priopćeno je iz SIPA-e.

Kopirati
Drag cursor here to close