Panika

Informacije o silovanjima, otmici i izgriženom migrantu su izmišljotine

Iz MUP-a HNŽ-a potvrđeno nam je kako nije prijavljeno silovanje te kako policija ne izdaje nikakva upozorenja.
Vijesti / Crna Kronika | 12. 11. 2018. u 09:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Informacije da su migranti u Mostaru silovali djevojku, da policija upozorava djevojke po Mostaru da ne šetaju same, da su migranta pojeli vukovi kod Kupresa te da su oteli djevojke u Posušju, potpuna su izmišljotina. 

Naime, Viber-grupama i društvenim mrežama panično su se počele širiti informacije o silovanju te o otmicama. Sve je to dovelo do velike panike i bezbroj upita o tome što se događa.

Iz MUP-a HNŽ-a potvrđeno nam je kako nije prijavljeno silovanje te kako policija ne izdaje nikakva upozorenja. No, rekli su kako sve migrante koje zateknu, provjere i uput u Ured za strance koji se nalazi u tržnom centru u Orci.

Iz Migrantskog centra Salakovac potvrđeno nam je kako ni tamo nisu zabilježene nikakve neobične situacije.

''U MC Salakovac nalaze se samo obitelji s djecom, trudnice i bolesni, znači samo ranjive kategorije tako da ovdje nije bilo nikakvih izgreda'', rekao je za Bljesak.info Edin Denjo direktor migrantskog centra.

Također, informacije o otmici djevojaka u Posušju potpuna su izmišljotina. Kako nam je potvrđeno iz PU Posušje, riječ je o događaju kojeg su djevojke izmislile pod utjecajem alkohol.

''Slučaj je razriješen i nikakvih otmica nije bilo'', rečeno nam je u posuškoj policiji.

Isto tako, potvrđeno nam je da u Kupresu nije zabilježen slučaj da je pronađeno izgriženo tijelo migranta te kako je riječ o potpunoj izmišljotini.

Kopirati
Drag cursor here to close