Zabijanje u automobile i prijetnje

Incident kod Mostara potaknut dočekom Nove godine?

Na društvenim mrežama se mogu pronaći komentari i fotografije nemilog događaja, gdje očevici tvrde da se razbijanje automobila dogodilo ''radi toga što se slavi Nova godina''.
Vijesti / Crna Kronika | 02. 01. 2023. u 18:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jučerašnji incident u Bijelom polju pored Mostara navodno je potaknut proslavom povodom dočeka Nove godine.

Na društvenim mrežama se mogu pronaći komentari i fotografije nemilog događaja, gdje očevici tvrde da se razbijanje automobila dogodilo ''radi toga što se slavi Nova godina i jer to nije muslimanski''.

Inače, na društvenim mrežama su ove informacije objavili očevici i stanovnici mjesta gdje se incident dogodio.

Podsjetimo, ranije smo pisali kako je 1. siječnja 2023. u 17 sati u mostarskom prigradskom naselju Bijelo Polje muškarac J.B. rođen 1985. godine u vozilu marke BMW zabio u četiri parkirana automobila i iste oštetio.

J.B. je nakon incidenta noževima prijetio okupljenim građanima te se zaključao u svoju obiteljsku kuću.

Policijski službenici su ga nakon izlaska iz obiteljske kuće savladali te lišili slobode. J.B. je tijekom uhićenja pokazao izrazito agresivno ponašanje. Kako nam je rečeno iz MUP-a, J.B. je upućivao prijetnje da u svojoj kući ima eksplozivna sredstva, te je obavljen i pretres kuće, ali nije ništa pronađeno.

Iz MUP-a HNŽ za Bljesak.info kazali su ranije da je muškarac smješten u Kantonalnu bolnicu ''Dr. Safet Mujić'' na Odjel psihijatrije. 

Kopirati
Drag cursor here to close