Ima 100 svjedoka

Ibričić tvrdi da nije pretukao Hasu Husića

Vijesti / Crna Kronika | 06. 01. 2012. u 13:29 M.U.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Informacija da je Senijad Ibričić, reprezentativac BiH i član moskovskog Lokomotiva u novogodišnjoj noći u svom kafiću "17“ u Sanskom Mostu s braćom pretukao izvjesnog Hasu Husića, jučer je bila top tema u BiH.

Bh reprezentativac demantira bilo kakvu povezanost sa spomenutim događajem.

"Provjerite u policijskoj stanici u Sanskom Mostu. Imate zapisnik o događaju ispred mog lokala. Ja tu uopće nisam bio prisutan. Bio sam kod kuće kada mi je brat Smajo, koji radi u kafiću, javio za gužvu. Sjeo sam u auto i dovezao sam se na lice mjesta“, priča Ibričić za Dnevni Avaz i dodaje da ima stotinjak svjedoka, ali i policajaca koji mogu potvrditi da je došao naknadno.

Načelnik PU Sanski Most Ferid Pijalić rekao je da su u policijskoj stanici te noći zadržani Hase Husić i Medin Dračić, dok glasnogovornik MUP-a Unsko-sanske županije Ale Šiljdedić navodi da su se 1. siječnja oko četiri sata ujutro osobe H. H. (39) i M. D. (46) drsko ponašale i razbile vrata toaleta u kafiću "17" , te da se umiješao M. I. koji se potom potukao sa H. H. a tuča je okončana ispred lokala.

Šiljdedić navodi da će protiv Hase Husića i Medina Dračića biti podnijeta prekršajna prijava zbog drskog ponašanja, dok će Husić i osoba M. I., koja je zapravo Senijadov brat Mihret, dobiti prekršajnu prijavu zbog tučnjave i narušavanja javnog reda i mira. Husić, koji tvrdi da je brutalno pretučen od Senijada Ibričića, zadobio je lakše tjelesne ozljede.

"Zbog čega je mene gospodin Husić umiješao u navodnu tučnjavu, on najbolje zna. Vjerojatno ga je netko pogrešno savjetovao. Takvo što nije mu trebalo“, komentira bh. reprezentativac.

Kopirati
Drag cursor here to close