Neznanac

I to je BiH: Silovao kozu

Pozvani su i veterinari iz Kladnja, koji su pregledali nesretnu životinju i potvrdili sumnju da je zlostavljana, odnosno silovana.
Vijesti / Crna Kronika | 04. 04. 2018. u 11:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mještani Tuholja, sela desetak kilometara udaljenog od Kladnja, još su zatečeni i zgroženi ''neljudskim i monstruoznim činom'' koji se proteklog vikenda desio u ovom mjestu na obroncima Konjuha, objavio je Dnevni avaz.

Naime. Prema tvrdnjama sarajevskih novina, za sada nepoznata osoba razvalila je vrata na štali Advije Mehmedović i bludničila nad jednom od njenih desetak koza.

Obitelj Mehmedović rekla je novinarima kako još ne mogu vjerovati šoa se dogodilo.

Advija kaže kako novcem od uzgoja koza i ovaca te radom na nadnicu prehranjuje nezaposlenog sina i sebe.

''Kada sam došla do štale, primijetila sam da su vrata razvaljena. Ušla sam i vidjela da su pregrade razbacane. Koze su se uznemirile, počele skakati i odmah sam znala da nešto nije u redu. Potom sam ugledala kačket, upaljač, i neku smjesu nalik biberu. Pogledam jednu od koza, vidim da je sva otekla i shvatila sam odmah šta joj je urađeno, ne znam kako, ali nečim je morao ozlijediti jadnu životinju'', govori Advija.

Odmah je obavijestila policijuu, koja je izašla na lice mjesta i obavila uviđaj.

''Namjeravala sam skupljati novac kako bih kupila i kravu, ali nakon svega ovoga, od toga ću odustati'', rekla je Mehmedović.

Pozvani su i veterinari iz Kladnja, koji su pregledali nesretnu životinju i potvrdili sumnju da je zlostavljana, odnosno silovana.

Iz ministarstva unutarnjih poslova Tuzslanskog kantona potvrdili su za Avaz da im je ovaj slučaj prijavljen u nedjelju 1. travnja. Obavljen je, kažu, uviđaj i o svemu je obaviješteno tužiteljstvo.

Kopirati
Drag cursor here to close