Pred kamerama i Soldo

Hrvatski mediji: Zataškava li se premlaćivanje u Širokom jer je počinitelj sin tajkuna?!

Vijesti / Crna Kronika | 23. 11. 2016. u 17:00 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Od slučaja premlaćivanja 17-godišnjeg Mile Solde iz Širokog Brijega prošlo je 45 dana, no okolnosti, kao ni krivci, još se ne znaju. Slučaj koji je jako odjeknuo u javnosti, prešao je i u susjednu Hrvatsku.

Ekipa emisije Provjereno s Nove TV tijekom ponedjeljka i utorka radila je priču u Širokom Brijegu, a prvi put pred kamere stao je Mile Soldo.

U video najavi emisije Provjereno, koju možete pogledati u četvrtak, 24. studenog s početkom u 22.15 sati na Novoj TV, novinarka se pita ''Pokušava li se brutalno premlaćivanje dječaka u Širokom Brijegu zataškati zato što je počinitelj sin moćnog tajkuna?''

Podsjetimo, u noći s 8. na 9. listopad 2016. godine oko 1.30 sati u širokobriješkom naselju Zavoznik teško je pretučen maloljetni M.S. koji je bio na privatnoj rođendanskoj zabavi.

Kako piše portal SirokiBrijeg.info, dolaskom u SKB Mostar maloljetnom M.S. ustanovljene su višestruke ozljede: težak potres mozga, lom jagodične kosti, lom vilice na dvama mjestima, puknuće nosne sluznice, lom nosne kosti, dva oštećena i jedan polomljen zub, modrice po licu i očima te dvije masnice s obiju strana vrata.

Kopirati
Drag cursor here to close