Maloljetnica

Zagreb: Mrtva djevojka pronađena umotana u tepih

O kome je točno riječ još se ne zna, ali kako nagađaju stanari, u pitanju bi mogla biti studentica koja je samo slučajna žrtva.
Vijesti / Crna Kronika | 16. 02. 2020. u 10:51 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U zagrebačkom naselju Sopot stanari su u subotu pronašli tijelo djevojke zamotane u tepih.

Beživotno tijelo mlade i tamnokose žene omotane u tepih pronašao je u subotu oko šest sati na stubama ispred ulaza u podrum jedan od stanara.

Odmah je pozvao hitnu pomoć, a u 7,30 policija je već ogradila teren i započela kriminalističko istraživanje, prenosi Hina.

Policija je u nedjelju izvijestila da je tijelo nakon obavljenog očevida prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu, no uzrok smrti još nije utvrđen. ''Utvrđen je identitet ženske osobe te je utvrđeno da se radi o maloljetnici. Nastavlja se kriminalističko istraživanje vezano za okolnosti pronalaska tijela'', priopćili su iz zagrebačke policije.  

Stanovnici Zemljakove ulice novinarima su ispričali kako se iz prizemlja zgrade čula neka buka. "Nekad se po ulazima znaju povlačiti skupljači stare krame i lopovi. Još ne znamo što se dogodilo. Policija ne govori ništa", rekla je u subotu za Jutarnji jedna stanarka.

"Mlađa ženska osoba crne kose zamotana u tepih bila je odbačena poput životinje na stepenicama prema podrumu. Glava joj je bila prema dolje, a noge prema gore. Netko ju je očito bacio i pobjegao", ispričao je drugi stanar.

Kopirati
Drag cursor here to close