Prerana smrt

Hrvatska se oprašta od Mislava Bage

"Teško me nešto može šokirati, ali ovo me izulo iz cipela. Mislav je bio fanatik novinarstva, surovi profesionalac", rekao je za 24sata.hr poznati tv reporter Andrija Jarak o smrti Mislava Bage.
Vijesti / Crna Kronika | 18. 08. 2022. u 13:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mislav Bago preminuo je u 49. godini života. Informaciju o tragičnoj smrti nagrađivanog novinara, urednika, reportera i voditelja brojne poznate osobe teško su podnijele i na društvenim mrežama se opraštaju od njega.

Premijer Andrej Plenković na početku Sjednice Vlade izrazio je sućut obitelji iznenada preminulog novinara Mislava Bage, prenosi N1

"Bio je čovjek s kojim je bio užitak raditi, nastojao je izvući od sugovornika ono što je bitno i po tome ćemo ga pamtiti. Jako nam je žao, i meni je jako žao što Mislava više nema", rekao je Plenković.

"Teško me nešto može šokirati, ali ovo me izulo iz cipela. Mislav je bio fanatik novinarstva, surovi profesionalac", rekao je za 24sata.hr poznati tv reporter Andrija Jarak o smrti Mislava Bage.

"Zbogom, susjed… Uporan, energičan, nikad nije dozvoljavao da pitanja ostanu neodgovorena. Nedostajat će jako. Sućut obitelji", napisala saborska zastupnica stranke Glas Anka Mrak Taritaš.

"Postoje dani kada ne želim čuti nikakve vijesti, jer stvaraju jezu nakon koje ostaješ nijem, bez riječi. Neshvatljivo je. Odlazak Mislava Bage veliki je gubitak, još jedan šok. Izražavam sućut obitelji i suradnicima", napisala je Dalija Orešković, saborska zastupnica i bivša predsjednica Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa.

"Jedan od onih trenutaka kad ostaneš bez riječi. Počivaj u miru, Mislave", piše bivša premijerka Hrvatske Jadranka Kosor.

Pjevačica Severina oprostila se na društvenim mrežama od prerano preminulog novinara. Objavila je niz fotografija, a uz njih i dirljivu poruku.

"Voljeni Mislav Bago", napisala je pjevačica.

Kopirati
Drag cursor here to close