Gas, gas

Hrvatica u Bentleyju divljala srbijanskom cestom

Zbog prekršaja koji se, po srbijanskom zakonu o sigurnosti prometa, tretira kao "nasilnička vožnja", protiv tridesetdvogodišnjakinje je podnijeta "odgovarajuća prekršajna prijava"…
Vijesti / Crna Kronika | 22. 04. 2021. u 09:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Srbijanska prometna policija iz postaje u Sremskoj Mitrovici u srijedu je podnijela prekršajnu prijavu protiv tridesetdvogodišnje državljanke Hrvatske koja je na autocesti Zagreb-Beograd vozila Bentley brzinom od 185 kilometara na sat, priopćio je MUP Srbije.

Hrvatica je, kako prenosi Hina, ranije zaustavljena na dionici autoceste između graničnog prijelaza Bajakovo/Batrovci i Beograda, na teritoriju općine Pećinci, jer je vozila 55 kilometara na sat brže od maksimalno dozvoljenih 130 kilometara, navodi u priopćenju MUP.

Zbog prekršaja koji se, po srbijanskom zakonu o sigurnosti prometa, tretira kao "nasilnička vožnja", protiv tridesetdvogodišnjakinje je podnijeta "odgovarajuća prekršajna prijava", a može joj biti izrečena novčana kazna i višemjesečna zabrana upravljanja vozilom na teritoriju Srbije. 

Pojačana kontrola brzine dio je 24-satne međunarodne akcije "Speed marathon 2021" koju je organizirao Roadpol, a provodi se danas u 30 europskih zemalja.

Kopirati
Drag cursor here to close