Tuga u Posušju

HRS se oprašta: "Otišla je naša dobra duša"

"Otišla je dobra duša HRS-a, naš anđeo! Ono u što smo sigurni i što nam čini utjehu jest da je sigurno sad na boljem mjestu! Njegovoj obitelji izražavamo sućut! Anđele naš, neka te anđeli povedu u raj!", priopćeno je iz HRS-a.
Vijesti / Crna Kronika | 09. 01. 2023. u 14:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatska republikanska stranka (HRS) na svojim službenim stranicama oprostila se od Ivana Landeke koji je u nedjelju poginuo u prometnoj nesreći u Knešpolju kraj Širokog.

"Nema tih suza koje bi mogle isprati našu tugu zbog preranog odlaska našeg Ivana Landeke. Napustio nas je naš Landi, naš najbolji čovjek!

On je vodio HRS u Posušju, koordinirao je našim posjetima Saboru RH, Europskom Parlamentu, a ono gdje će nam najviše nedostajati su tisuće zajedno pređenih kilometara uz duž i poprijeko po BiH i Hrvatskoj, bezbroj smiješnih i zabavnih situacija u putu, fešta na kojima je Landi bio glavna zvijezda i dočekanih jutarnjih sati uz smijeh i pjesmu.

Otišla je dobra duša HRS-a, naš anđeo! Ono u što smo sigurni i što nam čini utjehu jest da je sigurno sad na boljem mjestu! Njegovoj obitelji izražavamo sućut! Anđele naš, neka te anđeli povedu u raj!

Pokoj vječni neka ti Bog daruje i Svjetlost vječna neka ti svijetli", stoji u objavi na Facebook profilu te stranke.

Podsjetimo, u ovoj prometnoj nesreći sudjelovala su dva osobna automobila, Passat za čijim upravljačem je bio M. P. (1959.) iz Mostara i Mercedes kojim je upravljao M. L. (1999.) iz Posušja, prenosi portal Grude online

Kao suputnici u Mercedesu su bila i braća od M. L., a riječ je o I. L. (1996.) i M. L. (2001.). U Passatu na mjestu suputnika nalazio se S. L. (2011.) iz Mostara. Od zadobivenih ozljeda preminuo je I. L., a ostale četiri osobe su oziljeđene.

Kopirati
Drag cursor here to close