Serijski silovatelj

Uhićen osuđivani pedofil koji je silovao mladog kolegu

Mladić je slučaj prijavio 3. listopada i tom prilikom je objasnio da ga je seksualno zlostavljao kolega sa kojim radi.
Vijesti / Crna Kronika | 08. 11. 2023. u 09:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ranije osuđivani silovatelj Senad Mustedanagić uhićen je u Velikoj Kladuši, nakon što je policiji prijavljeno novo kazneno djelo silovanja.

Glasnogovornik MUP-a USK kratko je za N1 potvrdio da je Mustedanagić pritvoren te da mu je određen pritvor od 30 dana.

Ovaj put se tereti za prisilni spolni odnos sa 19-ogodišnjim mladićem.

Mladić prijavio slučaj

Prema pisanju portala, Mustedanagić je navodno namamio mladića u svoj stan gdje ga je prisilio na spolni odnos. Prema njihovim neslužbenim saznanjima, Mustedanagić i žrtva su radili u istoj tvrtki u Velikoj Kladuši.

Mladić je slučaj prijavio 3. studenog i tom prilikom je objasnio da ga je seksualno zlostavljao kolega sa kojim radi.

"Policija je primila prijavu tinejdžera (19) koji je rekao da je zlostavljan u poduzeću u kojem je zaposlen. Nakon razgovora sa žrtvom utvrđeno je da je mladića osumnjičeni namamio kod sebe u stan, a onda ga brutalno silovao", priopćeno je iz MUP-a Unsko-sanskog kantona, ali zbog prirode slučaja nisu izneseni detalji.

Građani mu uništili automobil

Upravo ispred te tvrtke nalazio se automobil u vlasništvu optuženog koji je nakon njegova uhićenja demoliran od građana Velike Kladuše, te ispisan riječima poput "pedofil" i "peder".

Mustedanagić  je višestruki povratnik u činjenju ovakvih kazenenih djela, kako prenosi portal GP Maljevaca otkriven je 2010. godine kada je 14-godišnji učenik ispričao kako ga je zlostavljao trener košarke. Nakon jednomjesečnog pritvora pušten je na slobodu što je iskoristio i pobjegao je u Zagreb gdje je zbog silovanja dječaka također osuđen na 16 godina zatvora.

U međuvremenu, dok je boravio u Zagrebu, Kantonalni sud u Bihaću ga je osudio na 12 godina zatvora.

Kopirati
Drag cursor here to close