Tražili novac

Horor u Sanskom Mostu: Razbojnici sedam i pol sati mučili supružnike

Pljačkaši su tražili novac te su vezali i mučili vlasnika tvrtke, kao i njegovu suprugu.
Vijesti / Crna Kronika | 20. 11. 2021. u 15:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prava drama odigrala se u noći s petka na subotu, nakon što su nepoznati razbojnici upali u kuću jednog imućnog stanovnika Sanskog Mosta i vlasnika lokalne tvrtke, saznaje "Avaz".

Pljačkaši su tražili novac te su vezali i mučili vlasnika tvrtke, kao i njegovu suprugu.

Iz Ministarstva unutarnjih poslova Unsko-sanskog kantona potvrđeno je za "Avaz" da su pljačkaši ušli u kuću oko 1:30 sati. Drama je okončana tek u subotu ujutru oko 09:00 sati. Drugim riječima, supružnici su bili izloženi neviđenom teroru oko sedam i pol sati.

"U naselju Horozovići nepoznati počinitelji ili više njih došli su na kućna vrata obitelji Horozović i izvršili su razbojništvo nad bračnim parom koji su svezali. Prema našim informacijama, to se dogodilo u jutros u 1:30 sati. Jutros u devet sati pronašao ih je svezane njihov radnik. Oni su zbig ozljeda a prevezeni u Urgentni centar u Banja Luci, gdje su hospitalizirani. Ekipa očevida iz PS Sanski Most je na terenu. U tijeku su očevidne radnje" rekao je za portal "Avaza" Adnan Beganović, glasnovornik MUP-a USK.

"Avaz" neslužbeno saznaje da je supruga bila u svjesnom stanju. Upravo je ona, prema njihovim saznanjima, uspjela dati ulazne podatke istražiteljima, koji tragaju za razbojnicima.

Kopirati
Drag cursor here to close