Izvješće

HNŽ: Krali se suhomesnati proizvodi, u Mostaru oduzet speed

Oko 21 sat patrola policije PU Mostar je tijekom redovnih poslova i zadataka u Ul. K. Branimira zaustavila i kontrolirala vozilo ''Mercedes'' kojim je upravljao E.M.(1984) iz Mostara.
Vijesti / Crna Kronika | 28. 03. 2021. u 08:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iz izvještaja MUP-a HNŽ-a u razdoblju 25/26.03.2021. godine registrirano je 6 prometnih nezgoda, zatim krađa u jednom prodajnom centru, ali i oduzimanje droge prilikom redovne kontrole.

Naime, na području Mostara registrirane su 3 prometne nezgode, na području Čapljine 1, na području Prozora 1 i na području Konjica 1 u kojima su tri osobe zadobile lakše tjelesne ozljede.

Također 25. ožujka 2021. oko 13:20 sati u PU Mostar obratio se radnik osiguranja TC ''Bingo'' u Ul.A.Starčevića i prijavio da su zadržali jednu osobu koja je krala određene artikle. Na lice mjesta izašli su pripadnici policije i zatekli lice S.O.(1978) iz Mostara , od ranije poznat po vršenju krivičnih djela , koji je pokušao iznijeti veću količinu suhomesnatih proizvoda iz navedenog objekta. Osoba je lišena slobode o čemu je upoznat Odjel krim. policije.

Isti dan oko 21 sat patrola policije PU Mostar je tijekom redovnih poslova i zadataka u Ul. K. Branimira zaustavila i kontrolirala vozilo ''Mercedes'' kojim je upravljao E.M.(1984) iz Mostara. Isti je tom prilikom dobrovoljno predao pripadnicima policije jednu najlonsku foliju sa sadržajem bijele praškaste tvari koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu Spid. Osoba je lišena slobode i bit će predmet krim. obrade.

Kopirati
Drag cursor here to close