Uhićenja po Hercegovini

Hercegovina: Automafija na udaru SIPA-e

Vijesti / Crna Kronika | 20. 02. 2017. u 08:26 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na području Hercegovine od ponedjeljka je u tijeku velika policijska akcija u kojoj će biti priveden veći broj osoba, potvrđeno je za Bljesak.info u MUP-u Županije Zapadnohercegovačke.

"Za sada mogu samo potvrditi da je akcija u tijeku koju provodimo u suradnji sa SIPA-om te se vrše pretresi na više lokacija", izjavio je za Bljesak.info glasnogovornik Uprave policije MUP-a ŽZH Dražan Bošnjak.

Dodao je da će više informacija moći dati u poslijepodnevnim satima.

Kako doznajemo, akcija se odnosi na automafiju, odnosno spriječavanje otuđenja i preprodaje vozila. Također, otuđena vozila se dovode u vezu s teškim kaznenim dijelima, poput razbojništva.

Zbog sigurnosti akcije, kako je za Bljesak.info rečeno u Odjelu za odnose s javnošu SIPA-e, trenutno ne mogu iznijeti detaljnije informacije o ovoj akciji.

Pretresi se, kako doznajemo, vrše na većem broju lokacija u ŽZH-u. Riječ je o zajedničkoj akciji SIPA-e i županijskih MUP-ova.

Neslužbeno, dvije osobe su uhićene na području Županije Zapadnohercegovačke.

Kako doznaje Bljesak.info, na Trnskoj cesti u Širokom Brijegu primjetan je veći broj patrolnih vozila, te pripadnika SIPA-e, specijalne policije MUP-a ŽZH i krim. policije.

Kopirati
Drag cursor here to close