Lišavanje slobode

Granični policajci uhitili pet osoba

Vijesti / Crna Kronika | 25. 05. 2017. u 22:45 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Službenici PGP Aerodrom Sarajevo 24.5.2017. godine na letu iz Stockholma su lišili slobode B. Č. (1989.), državljanina BiH. Graničnim provjerama je utvrđeno da ga potražuju Općinski sud u Zenici zbog kaznenog djela 'Krađa' i Općinski sud u Sarajevu zbog 'Teške krađe'. Predat je službenicima Sudbene policije sudova u Kantonu Sarajevo.

Istoga dana službenici PGP Zvornik su lišili slobode Z. J. (1960.) nakon što je ustanovljeno da ga potražuje Osnovni sud u Trebinju zbog kaznenog djela 'Navođenje na ovjeravanje neistinitog sadržaja'. Državljanin BiH i Republike Srbije je kontroliran pri ulasku u BiH na Međunarodnom graničnom prijelazu Šepak i predat službenicima Sudske policije Bijeljina.

Također, službenici ove Postrojbe, prema nalogu tužitelja Tužiteljstva BiH, slobode su lišili S. K. (1983.) zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno djelo 'Krijumčarenje osoba'. Državljanin Republike Srbije je kontroliran pri izlasku iz BiH na MGP Bratunac i bit će predat Tužiteljstvu BiH.

Službenici PGP Izačić prilikom ulaska u BiH na MGP Izačić 24.5.2017. slobode su lišili J. Š. (1978.) jer ga potražuje Općinski sud u Sarajevu zbog teškog kaznenog djela 'Protiv sigurnosti javnog prometa'. Bh. državljanin bit će predat nadležnom tijelu.

Na MGP Velika Kladuša pri ulasku u BiH 24.5.2017. slobode je lišen D. Đ. (1989.) nakon što je utvrđeno da je za njim Policijska postaja Lopare Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srpske raspisala tjeralicu zbog kaznenog djela 'Teška krađa'. Službenici PGP Velika Kladuša su predali bh. državljanina pripadnicima PS Lopare, navodi se iz Ureda za informiranje GP BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close