Nezakonito

Granična policija: U autobusima otkrivena neprijavljena odjeća i medicinski preparati

Vijesti / Crna Kronika | 22. 04. 2016. u 12:06 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policijski službenici Jedinice granične policije Brod su u petak u 7:30 sati lišili su slobode F. G. (1994.) državljanina Bosne i Hercegovine.
Graničnim provjerama je utvrđeno da ga potražuje Općinski sud Sarajevo zbog kaznenog djela 'Razbojništvo'. Osoba je kontrolirana u autobusu koji je prometovao na relaciji Dortmund – Sarajevo na ulasku u BiH na Međunarodnom graničnom prijelazu Brod. F. G. će biti predat službenicima Sudske policije Odžak.

Policijski službenici Jedinice granične policije Bijeljina 21.4.2016. godine na MGP Rača na izlasku iz BiH spriječili su nezakonit promet 181 komada odjeće zaštićenih robnih marki 'Adidas', 'Boss', 'Guess' i dr. Roba je bila sakrivena u bunkeru autobusa, nacionalnih oznaka Srbije, kojim je upravljao D. P. (1980.) državljanin BiH.

Istoga dana, službenici JGP Bijeljina spriječili su nezakonit promet medicinskih preparata 30 ampula Celluform, pet ampula Proshock shape i dvije ampule Bubble out u suradnji sa službenicima Uprave za neizravno oporezivanje BiH i Centra javne bezbjednosti Bijeljina Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srpske.

Ampule su otkrivene prilikom granične kontrole autobusa, bh. nacionalnih oznaka, na ulasku u BiH na MGP Popovi. Autobusom je upravljao M. M. (1975.) državljanin BiH. O ovom događaju je obavješteno Tužiteljstvo BiH. Predmeti su ustupljeni Upravi za neizravno oporezivanje BiH na daljnje postupanje.

Kopirati
Drag cursor here to close