Akcija ''Tabakera''

Granična policija oduzela 1.500 kutija cigareta i 3.900 eura

Cigarete su otkrivene prilikom granične kontrole Citroena, bh. nacionalnih oznaka, u graničnom pojasu na području Velike Kladuše.
Vijesti / Crna Kronika | 29. 01. 2020. u 12:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U okviru operativne akcije ''Tabakera'' pripadnici Jedinice granične policije Velika Kladuša, 28. siječnja 2020. godine, spriječili su nezakonit promet 1.500 kutija raznih vrsta cigareta bez trošarinskih markica.

Cigarete su otkrivene prilikom granične kontrole Citroena, bh. nacionalnih oznaka, u graničnom pojasu na području Velike Kladuše. Vozilom je upravljao S.G. (1973.), državljanin BiH.

O događaju su obaviješteni tužitelj Tužiteljstva BiH i sudac za prethodni postupak Suda BiH, prema čijoj je naredbi izvršen pretres vozila u kojem su se nalazile cigarete. Pretresom vozila pronađeno je i 3.900 eura u različitim apoenima.

Cigarete, čija se tržišna vrijednost procjenjuje oko 7.500 KM, privremeno su oduzete, kao i drugi dokazni materijali. Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno djelo ''nedozvoljen promet trošarinskih proizvoda'', protiv S.G. bit će dostavljen izvještaj Tužiteljstvu BiH, priopćeno je iz Granične policije BiH.

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close