Prijava

Nesporazum u Grahovu: Prijavljena povreda mira pokojnika

Vijesti / Crna Kronika | 13. 06. 2023. u 11:42 R.I. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U protekla dva tjedna na području Hercegbosanske županije zabilježeno je osam događaja koji imaju obilježja krivičnog djela među kojima su i nasilje u obitelji, povreda mira pokojnika, posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga, objavilo je tamošnje Ministarstvo unutarnjih poslova.,

Kako je za Bljesak.info potvrđeno iz MUP-a HBŽ-a, slučaj ''povrede mira pokojnika'' zabilježen je u Grahovu gdje je prijavljeno da je netko iskopao tuđe grobno mjesto.

Vlasnici grobnice ne žive u Grahovu a policiji je prijavljeno kako je netko na mjestu stare grobnice početo kopati grob. 

Kasnije je ustanovljeno da je bila riječ o sanaciji grobnice koju je vršio sin vlasnika grobnice što mještani, koji su radili na uređenju groblja prije godišnje mise, nisu znali pa su zvali policiju. Time je ustanovljeno da nema krivičnog djela.

U proteklih sedam dana na području ove županije dogodilo se i 14 prometnih nezgoda. Tri evidentirane prometne nezgode bile su s ozlijeđenim osobama, jedna s većom i deset s manjom materijalnom štetom.

Kopirati
Drag cursor here to close