Nasilan

Gačanin tučnjavu htio riješiti zoljom, pa se fizički obračunao s policajcima

Vijesti / Crna Kronika | 06. 03. 2016. u 11:02 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Gacku su uhićena dvojica mladića koja su prijetila policajcima, fizički ih napala i nanijela im lake tjelesne ozljede, priopćeno je danas iz Centra javne bezbjednosti (CJB) Trebinje.

U priopćenju se navodi da se Trebinjac čiji su inicijali V.G. (26) ispred jednog ugostiteljskog objekta svađao, vikao, vrištao i nedolično ponašao, a nakon pokušaja policajaca da uspostave javni red i mir, uputio im ozbiljne prijetnje po život i fizički ih napao, a pridružio mu se i 21-godišnji Gačanin M.B.

"Nakon konsultacija sa dežurnim tužiteljem Okružnog tužiteljstva u Trebinju, poduzete su sve mjere i radnje na dokumentiranju kaznenih djela 'Napad na službenu osobu u vršenju službene radnje' i 'Sprječavanje službene osobe u vršenju službene radnje', koja se ovim osobama stavlja na teret", navodi se u priopćenju.

Gačanina je policija prije nekoliko dana spriječila da fizički obračun u jednom kafiću u Gacku riješi ručnim raketnim bacačem, takozvanom zoljom. Oba mladića su od ranije poznata policiji, piše Srna.

Kopirati
Drag cursor here to close