Policija traga za tijelom

Dvojac priznao ubojstvo nestale djevojke iz Olova

Vijesti / Crna Kronika | 01. 03. 2016. u 17:25 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Istražni tim kriminalističke policije MUP-a Zeničko-dobojskog kantona uspio je otkriti ubojice djevojke Arnele Đogić iz Olova, koja je nestala u subotu uveče.

Tijekom dana, u utorak 1.ožujka, policija je nakon poduzetih opsežnih istražnih radnji privela dvije osobe, Avdiju S. iz Olova i Muriza B. iz Sokoca, oba 1990. godište, koji su tijekom saslušanja u Sektoru kriminalističke policije MUP-a ZDK priznali da su izvršili ovo kazneno djelo. Prema vlastitom iskazu oni su nastradalu djevojku ubili i njeno tijelo bacili sa jedne visoke stijene na teško dostupnom terenu u blizini Olova.

Nakon kompletiranja dijela istražnog procesa ubojice su uz izjave da su izvršili ubojstvo djevojke Arnele Đogić u utorak su predati u nadležnost Kantonalnog tužilaštva Zeničko-dobojskog kantona.

Tužiteljestvo će nakon završetka saslušanja uhićenih osoba najvjerovatnije zatražiti od nadležnog suda produženje pritvora za izvršitelje ovog zločina do okončanja sudskog postupka u skladu sa zakonom.

Na širem lokalitetu mjesta gdje je izvršeno ubojstvo pripadnici više mješovitih policijskih timova MUP-a ZDK, sa alpinističkom opremom i ronilačkim timovima, pretraživali teren i pokušavali pronaći tijelo ubijene djevojke, ali je zbog mraka potraga privremeno obustavljena.

Istraga o ovom teškom zločinu je u toku i za sada nema naznaka šta bi mogao biti motiv ubojstva.

Kopirati
Drag cursor here to close