Teško ubojstvo u pokušaju

Dvije osobe ranjene u pucnjavi u Trebinju, napadač uhićen

Vijesti / Crna Kronika | 08. 05. 2016. u 12:34 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dvije osobe koje su danas ranjena u pucnjavi u Trebinju teško su ozlijeđene nalaze se u trebinjskoj bolnici. Glasnogovornica ove bolnice Dragana Zirojević potvrdila je Srni da je V.R. /21/ zadobio prostrijelnu ranu vrata i da se nalazi na daljem ispitivanju i liječenju, dodavši da je stanje stabilno.

Prema njenim riječima, pacijent Đ.G. /19/ zadobio je prostrijelnu ranu desne potkoljenice i dvije ustrijelne rane u leđa.

"Nakon CT dijagnostike planirano je kirurško-operativno liječenje", navela je Zirojevićeva i dodala da je prognoza za ovog pacijenta neizvjesna.

Prema neslužbenim informacijama, Nikola Narančić pucao je danas na Vladana Radovanovića i Đorđa Govedaricu koji su se nalazili kafiću "Galerija" u starom gradu, čiji je Radovanović suvlasnik. Prije mjesec dana u pucnjavi ispred ovog objekta Narančića je ranio Nemanja Spaić, suvlasnik "Galerije".

Na području Trebinja u posljednja dva mjeseca u četiri slučaja upotrebe vatrenog oružja ranjene su četiri osobe.

Osoba čiji su inicijali N.N. /26/ uhićena je nakon što je danas u Trebinju iz vatrenog oružja ranilo V.R. i Đ.G, priopćeno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Trebinje. Uhićenje je izvršeno oko 15.00 sati.

Okružno tužiteljstvo u Trebinju događaj je okvalificiralo kao teško ubojstvo u pokušaju.

U priopštenju se navodi da se uhićeni u službenim evidencijama CJB-a Trebinje evidentira kao povratnik u vršenju ovih i sličnih kaznenih djela.

Iz Centra podsjećaju da je uhićeni 13. ožujka pucao u tlo pored druge dvije osobe nakon fizičkog obračuna koji se dogodio ispred ugostiteljskog objekta "Galerija" te ističu da je tada događaj okvalificiran kao kazneno djelo izazivanje opće opasnosti.

Prema neslužbenim informacijama, Nikola Narančić pucao je danas na Vladana Radovanovića i Đorđa Govedaricu koji su se nalazili kafiću "Galerija" u starom gradu.

Kopirati
Drag cursor here to close