Uništio ga

Dubrovnik: Ukraden neispravan autobus, pa dodatno uništen

Vijesti / Crna Kronika | 20. 02. 2016. u 18:20 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prema neslužbenim informacijama, za sada nepoznata osoba noćas je otuđila Libertasov autobus marke Isuzu, koji nekoliko dana zbog neispravnosti bio parkiran pored puta na Mljekari, u Dubrovniku, prenosi zupcica.hr.

Kako se doznaje od djelatnika Libertasa koji su izvlačili autobus zaustavljen na čempresima pored puta u Zagrudi, neispravni autobus (bez kočnica) otuđen rano jutros oko tri sata, te je "provozan" uskim Putem za Pretaču, pa iza nove škole prema Bjelicama gdje je "ostavio" zadnja vrata, te dalje kroz Mandaljenu i putem uz Gajine i natrag do Zagrude, gdje je zaustavljen na čempresima pored puta.

"Policijski službenici rade na pronalasku nepoznatog počinitelja koji je tijekom noći na području Župe dubrovačke otuđio pokvareni autobus JP Libertas, te s istim sletio van kolnika na području Mandaljene.

Na autobusu je počinjena materijalna šteta, a prema našim saznanjima nije bilo ozlijeđenih osoba", rekla je Andrijana Biskup iz službe za odnose s javnošću Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Kopirati
Drag cursor here to close