Granične kontrole

Državljanin Srbije uhićen na Doljanima

Vijesti / Crna Kronika | 10. 02. 2017. u 22:02 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Službenici Postrojbe granične policije Doljani u četvrtak su u graničnom pojasu na području Čapljine slobode lišili F. H. (1968.), državljanina Republike Srbije, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno djelo 'Krivotvorenje isprave'.

Prethodno je prilikom izlaska iz BiH na MGP Doljani graničnom kontrolom Forda, crnogorskih registarskih oznaka, otkrivena krivotvorena putna isprava Republike Slovačke za koju je utvrđeno da je vlasništvo pomenutog F. H.

Vozilom je upravljao D. B. (1979.), državljanin Crne Gore. O ovom događaju obaviješten je tužitelj Tužiteljstva Hercegovačko-neretvanske županije. U tijeku je daljnji rad na ovom slučaju, navodi se iz Ureda za informiranje GP BiH.

Službenici Postrojbe granične policije Trebinje 9.2.2017. godine lišili su slobode P. M. (1977.), državljanina Crne Gore. Graničnim provjerama je utvrđeno da je za njim Interpol Sarajevo raspisao tjeralicu zbog kaznenog djela 'Teške provalne krađe počinjene na profesionalan način'.

Osoba je kontrolirana prilikom ulaska u Bosnu i Hercegovinu na Međunarodnom graničnom prijelazu Klobuk. P. M. je predat službenicima Sudbene policije Suda BiH.

Na MGP Rača pri ulasku u BiH slobode je lišen M. S. (1997.) jer je utvrđeno da je Centar javne bezbjednosti Bijeljina Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srpske raspisao tjeralicu za njim zbog kaznenog djela 'Ugrožavanje sigurnosti'. Službenici PGP Bijeljina 9.2.2017. bh. državljanina su predali pripadnicima CJB Bijeljina.

Kopirati
Drag cursor here to close