Uhvaćen na granici

Državljanin BiH u Crnu Goru pokušao krijumčariti 20 kg skunka

Vijesti / Crna Kronika | 11. 08. 2013. u 11:44 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Crnogorski policajci i carinici zaplijenili su na graničnom prijelazu Šćepan Polje 20 kilograma skunka i uhitili državljanina BiH čiji su inicijali Z.I. (41) iz Foče, kod kojeg je droga pronađena.

Iz crnogorske Uprave policije je priopćeno da je pregledom kombija kojim je upravljao Z.I. u posebno izrađenom bunkeru iza sjedišta vozača pronađeno 25 pvc pakovanja koja su sadržala oko 20 kilograma, suhe biljne materije, zelene boje, za koju se sumnja da je skunk.

Pronađena materija, za koju se sumnja da je skunk, i vozilo predati su službenicima Grupe za suzbijanje droga Nikšić, a o događaju je obaviješteno Više državno tužiteljstvo u Podgorici.

Policija je uhitila Z.I. zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, i protiv njega će biti podnesena kaznena prijava.

Oduzeta materija za koju se sumnja da je opojna droga skunk bit će poslana na vještačenje u forenzički centar. Osumnjičeni će, u zakonskom roku, uz kaznenu prijavu, biti predan Višem državnom tužiteljstvu u Podgorici.

Kopirati
Drag cursor here to close