Prometna

Državljanin BiH poginuo u Puli

Vozač je ostao priklješten u vozilu te su ga izvlačili pulski vatrogasci, potom je hitno prevezen u pulsku Opću bolnicu gdje je u nedjelju u 3.10 sati preminuo…
Vijesti / Crna Kronika | 07. 10. 2018. u 14:26 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Od ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći koja se u subotu navečer dogodila u Mutilskoj ulici u Puli, u pulskoj Općoj bolnici u nedjelju ujutro preminuo je 28. godišnji državljanin Bosne i Hercegovine, s privremenim boravkom u Hrvatskoj, izvijestila je istarska policija.

Prometna nesreća dogodila se kad je mladić upravljajući teretnim vozilom KIA pulskih oznaka Mutilskom ulicom izgubio nadzor nad upravljačem, prešao na lijevu stranu kolnika i udario u viši rubnjak, a potom prednjim dijelom vozila u stablo. Nakon udarca u stablo vozilo se odbilo i zarotiralo i zadnjim djelom je udarilo u zid kuće.

Vozač je ostao priklješten u vozilu te su ga izvlačili pulski vatrogasci, potom je hitno prevezen u pulsku Opću bolnicu gdje je u nedjelju u 3.10 sati preminuo, prenosi Hina. 

Još uvijek se utvrđuju uzroci nesreće, odnosno kako je vozač izgubio nadzor nad upravljačem, premda postoji mogućnosti da je nesreći kumovao mokar kolnik.

Kopirati
Drag cursor here to close