Trenerke

Državljani Srbije pljačkali u BiH

Vijesti / Crna Kronika | 07. 09. 2015. u 11:32 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policija je u središtu Banja Luke uhitila trojicu muškarca iz Beograda i jednog iz Milića, osumnjičene za krađu sportskih trenerki iz butika "Vuleko sport" u Banja Luci.

Krađa sportskih trenerki dogodila se u četvrtak, 3. rujna, oko 20 sati u Ulici Jovana Dučića, čime je pričinjena veća materijalna šteta, priopćeno je iz Centra javne bezbjednosti Banja Luka.

Uhićeni su muškarci iz Beograda čiji su inicijali D.Ž. (34), M.M. (22) i A.T. (22), te pedesetogodišnjak iz Milića čiji su inicijali P.V., objavila je Srna.

Kod uhićenih je pronađena i privremeno oduzeta jedna torba sa dijelom ukradene robe, a daljim radom policija je na autobusnoj stanici u Banja Luci pronašla još tri torbe sa ukradenom robom, koje su osumnjičeni namjeravali transportirati za Beograd.

Tijekom kriminalističke obrade utvrđeno je da su uhićeni krađu počinili koristeći specijalizirane vrećice omotane folijom za ometanje signala alarmnog uređaja koji se nalazi na izlazu iz navedene sportske radnje, takozvane "zujalice", te na taj način neopaženo iznijeli ukupno osam pari sportskih trenerki.

O događaju je obaviješten dežurni tužitelj Okružnog tužiteljstva u Banja Luci. Nakon kriminalističke obrade, osumnjičeni su pušteni na slobodu, a protiv njih slijedi izvještaj nadležnom tužiteljstvu zbog počinjenog kaznenog djela 'Krađa'.

Otuđena roba bit će vraćena vlasniku, a Srna neslužbeno saznaje da su uhićeni Darko Živanović, Marko Mirković i Aleksandar Trbojević iz Beograda i Predrag Vržina iz Milića.

Kopirati
Drag cursor here to close