Borislav Radovanović

Drama u pritvoru: Bivši se inspektor pokušao ubiti slavinom?

Radovanović je bivši policijski inspektor, bloger i jedan od članova grupe Pravda za Davida.
Vijesti / Crna Kronika | 03. 09. 2018. u 14:46 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iz Policijske uprave Prijedor danas je objavljeno kako je Borislav Radovanović (1970.), tijekom boravka u prostoriji za zadržavanje osoba lišenih slobode, ''otkinuo slavinu za vodu i iskoristio je za samoozljeđivanje''.

Radovanoviću je ukazana medicinska pomoć, priopćeno je iz ove uprave, uz navođenje inicijala osobe koja je sebi nanijela ozljede.

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor poduzimaju potrebne mjere i radnje na utvrđivanju, kako se dodaje, svih okolnosti navedenog događaja.

Jutros su pripadnici policije u Prijedoru, u službenim prostorijama, zadržali lišenjem slobode Borislava Radovanovića, zbog počinjenog prekršaja ometanje državnih organa u vršenju javnih dužnosti.

Kako su priopćili, Radovanović je zatečen na mjestu izvršenja prekršaja, te uz upotrebu sile zadržan lišenjem slobode, zbog okolnosti koje ukazuju da će ponoviti prekršaj.

Radovanović je bivši policijski inspektor, bloger i jedan od članova grupe Pravda za Davida.

Njemu je od ranije zabranjen prilaz zgradi Policijske uprave Prijedor, nakon što je sud protiv njega potvrdio optužnicu za pokušaj ubojstva tamošnjeg načelnika policije Dalibora Ivanića.

Borislav Radovanović se jutros, kako navode pojedini mediji, pojavio na poslu u Policijskoj stanici Prijedor, iako je u svibnju prošle godine udaljen s radnog mjesta.

Kopirati
Drag cursor here to close