Prijetnje

Drama u Banja Luci: Zabarikadirao se u stan i prijetio samoubojstvom

Vijesti / Crna Kronika | 25. 08. 2017. u 18:53 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Već više sati u Ulici Cara Lazara 14, u banjalučkom naselju Obilićevo traje prava drama. Muškarac čiji su inicijali G.S., (1959.), prijeti da će iz svog stana na trećem katu skočiti i ubiti se.

"Na mjestu događaja su pripadnici policije, Vatrogasne jedinice i Službe hitne pomoći koji pregovaraju sa muškarcem da odustane od namjere i da se sve sigurno završi", istaknula je glasnogovornica Policijske uprave Banja Luka Marija Markanović.

Muškarac je nekoliko puta izlazio na balkon i raspravljao se sa policijom, a potom se ponovno vraćao u stan na trećem katu zgrade, u koji se zabarikadirao.

Kako se neslužbeno saznaje, radi se o bivšoj vojnoj osobi koje se na ovaj korak odlučilo zbog problema u obitelji. Nekoliko puta je okupljenim policajcima doviknuo da se radi o njegovom stanu i da ga neće iz njega izbaciti.

Navodno, prije nekoliko godina se razveo od supruge, koja ne živi u tom stanu. Bivša supruga i kćerka muškarca pokušavale da ga odgovore od namjere da skoči. Policija im nije dozvolila da uđu u zgradu.

Situacija u Ulici cara Lazara u Banja Luci, gdje je jedan srednovječni muškarac danas prijetio da će skočiti da balkona zgrade u kojoj stanuje, polako se smiruje, a sve ukazuje na to da je on odustao od svoje namjere. Neslužbeno se saznaje da muškarac više nije na balkonu, te da bi se današnja drama mogla okončati bez posljedica, navode 'Nezavisne'.

'Nezavisne novine' neslužbeno saznaju da se radi o bivšem direktoru tjednika 'Reporter' i umirovljeni je potpukovnik crnogorske vojske Grujica Šapić.

Kopirati
Drag cursor here to close