Evakuiran kafić

Dojava o bombi uoči koncerta Miroslava Ilića

Vijesti / Crna Kronika | 10. 06. 2017. u 07:15 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ugostiteljski klub 'Sparta' u Bijelom Polju evakuiran je 10 minuta nakon ponoći zbog dojave o bombi, uoči nastupa pjevača Miroslava Ilića.

Policija je u klub 'Sparta' ušla neposredno prije nastupa poznatog pjevača i naredila gostima da napuste objekat i udalje se. Ekipe Službe zaštite spašavanja, Hitne pomoći i pripadnici policije su odmah došle na lice mjesta, javili su crnogorski mediji. Kako portal vijesti.me navodi, poziv o dojavi upućen je s broja iz Srbije.

Nastupom Miroslava Ilića trebao je biti obilježen početak ljetnje sezone u 'Sparti'. U proteklom periodu bilo je petnaestak dojava o bombi na teritoriji Podgorice, uglavnom u ugostiteljskim i trgovačkim objektima.

Lažne dojave o postavljenim bombama u Podgorici upućene su iz Srbije i BiH sa prepaid brojeva koji su iskorišteni samo za tu svrhu.

Tijekom travnja u glavnom gradu Crne Gore su zbog tih dojava evakuirani diskoteka 'Beagle', tržni centar 'Delta City', hoteli 'Hemera', 'Centre Ville', 'Hilton' i 'Ramada', Sportski centar Morača, a policija je pregledala i da li su bombe postavljene u uredima Specijalnog državnog i Osnovnog tužiteljstva.

Kopirati
Drag cursor here to close