Tragedija u Tuzli

Dobio otkaz, ubio poslodavca, zapalio mu kuću, pa potom sebi pucao u glavu

Vijesti / Crna Kronika | 29. 03. 2013. u 14:51 M.A.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Elvir Tirić, vlasnik firme ˝Euro-taxi˝ iz Tuzle ubijen je u petak oko 13 sati kada je u njega pucao Nusret Jahić u naselju Bećarevac u Tuzli. Jahić je pucao i u Elvirovu nevjenčanu suprugu Edinu Omerčehajić koja je zadobila prostrijelnu ranu.

Također, zapalio je Tirićevu obiteljsku kuću i pokušao izvršiti samoubojstvo pred policijom pucajući sebi iz pištolja u glavu.

Kako saznaje TIP.ba na mjestu događaja, Jahić je bivši radnik kojem je otkaz bio povod za ubojstvo Tirića u kojeg je pucao u radionici obiteljske kuće. Nakon ubojstva bivšeg poslodavca, popeo se na kat kuće, i pucao u Elvirovu nevjenčanu suprugu, da bi potom zapalio kuću.

Vidjevši specijalce Jahić je pucao sebi u glavu. Radnik koji se nalazio sa Tirićem u radionici je zadobio opekotine u požaru. Požar su lokalizirali tuzlanski vatrogasci.

Prema posljednjim informacijama Jahiću se liječnici u UKC-u Tuzla bore za život. Osim njega hospitalizirana je supruga ubijenog, kao i radnik koji je zadobio opekotine.

"Začuo sam viku i pucnjeve i vidio da su došli specijalci˝, kazao je za TIP susjed Mehmed Sejranić.

"Prema prvim informacijama s očevida, osoba sa inicijalima N.J. ispalila je nekoliko hitaca i tom prilikom je ubila vlasnika firme ‘Euro-taxi’ Elvira Tirića iz Tuzle. Nakon ubojstva također je došlo do ranjavanja supruge oštećenog. Ona je trenutno na UKC-u sa prostrijelnim ozljedama. Također, još jedna osoba je ozlijeđena, jer nakon što je izvršeno ubojstvo osoba koja je osumnjičena izazvala je požar u radionici, a koji se proširio na prvi kat kuće˝, kazao je za TIP glasnogovornik Županijskog tužiteljstva Admir Arnautović.

On dodaje da je još uvijek rano govoriti o motivima ubojstva.

"Osoba koja je osumnjičena radila je kod vlasnika firme, ali mi još uvijek o načinu na koji sve to izvršeno ne možemo govoriti. Ispaljeno je više hitaca, ali očevid je još uvijek u tijeku, tako da ćemo više informacija imati po njegovom okončanju˝, istaknuo je za TIP Arnautović, te dodao da se trenutno liječnici UKC-a Tuzla bore za život osumnjičenog.

Uslijed prekomjernog udisanja dima, šestorici specijalaca ukazana je medicinska pomoć.

Na mjestu događaja očevid su obavili pripadnici Odjeljenja krim. policije PU Tuzla i županijski tužitelj.

Kopirati
Drag cursor here to close