Liječnici se bore za život

Djevojčica nastradala od strujnog udara u Čapljini i dalje u životnoj opasnosti

Čapljinci su sa šokom i tugom primili ovu tragičnu vijest, a uz izraze sućuti na društvenim mrežama organizirano je i okupljanje na molitvu u čapljinskim crkvama.
Vijesti / Crna Kronika | 21. 08. 2018. u 14:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dvanaestogodišnja djevojčica E. A. K., koja je u nedjelju navečer teško ozlijeđena u strujnom udaru na željezničkoj pruzi u Stijenama, u Čapljini i dalje je životno ugrožena.

Naime, djevojčica je nastradala zajedno sa bratom u nedjelju navečer u naselju Stijene, kada su ih je u blizini vagona udarila struja.

Dječak inicijala D. I. K. (2003.) primljen je 19. kolovoza u CUM SKB-a Mostar bez znakova života. Nakon poduzete reanimacije, konstatirana je njegova smrt.

Djevojčica inicijala E. A. K. (2006.) bila je smještena na Odjel za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje SKB-a Mostar, nakon čega je prebačena u zagrebačku bolnicu. U pitanju su teške tjelesne ozljede te je djevojčica trenutačno životno ugrožena.

Čapljinci su sa šokom i tugom primili ovu tragičnu vijest, a uz izraze sućuti na društvenim mrežama organizirano je i okupljanje na molitvu u čapljinskim crkvama.

''Dragi Čapljinci, Trebižaćani i svi vi koji ste povezani sa nama - večeras u crkvi u Trebižatu u 19 sati molimo krunicu za malu Emmu, a u 18 sati je misa u crkvi sv. Franje u Čapljini za malu Emmu jer su molitve prijeko potrebne'', istaknuli su iz župne crkve sv. Franje Asiškog u Čapljini.

Kopirati
Drag cursor here to close