Ostavljena u automobilu

Djevojčica i dalje u teškom stanju, protiv 33-godišnjaka kaznena prijava

Četverogodišnja djevojčica u četvrtak je ostavljena u Rovinjskom selu u pregrijanom automobilu više od dva sata na visokim temperaturama zbog čega joj je pozlilo te je hitno najprije prevezena u pulsku Opću bolnicu, a potom je prebačena u riječku.
Vijesti / Crna Kronika | 07. 07. 2019. u 21:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Četverogodišnjakinja ostavljena u automobilu u kojem je zbog vrućine dehidrirala i dalje je u teškom stanju te je životno ugrožena, a protiv njezinog 33-godišnjeg oca podnijeta je kaznena prijava, doznaje se u nedjelju iz istarske policije. 

"Ne možemo još iznositi detalje događaja, ali možemo potvrditi da je završeno kriminalističko istraživanje i da će Državnom odvjetništvu biti podnesena kaznena prijava protiv 33. godišnjeg hrvatskog državljana zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo povrede djetetovih prava", kazala je za Hinu glasnogovornica istarske policije Nataša Vitasović.  

Četverogodišnja djevojčica u četvrtak je ostavljena u Rovinjskom selu u pregrijanom automobilu više od dva sata na visokim temperaturama zbog čega joj je pozlilo te je hitno najprije prevezena u pulsku Opću bolnicu, a potom je prebačena u riječku.

"Policija će nadležnom Državnom odvjetništvu dostaviti kaznenu prijavu po redovnom postupku", naglasila je Vitasović.

Djetetu je teško narušeno zdravlje, a zakon za takvo kazeno djelo predviđa kaznu zatvora od jedne do osam godina.

Kopirati
Drag cursor here to close