300 kaznenih djela

Dječja banda sije strah ulicama Beograda

Vijesti / Crna Kronika | 06. 12. 2014. u 21:28 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Braća I. N. (10) i J. N. (11) osumnjičena za napad na književnika Rašu Popova, imaju više od 300 prijava zbog razbojništva i krađa, a jednog starca su u rujnu u Deligradskoj ulici u Beogradu pretukli i opljačkali, poslije čega je nesretni čovjek preminuo.

''Presretali su čak i trudnice i kidali im zlatne ogrlice s vrata. Nekoliko puta smo ih uhitili, ali su pušteni jer su mlađi od 14 godina i ne podliježu kaznenoj odgovornosti. Bahata braća uhvaćena su i u listopadu kada su pokušali opljačkati stariji bračni par. Njihovim privođenjem rasvijetljeno je još po šest razbojništava i krađa, 14 sitnijih krađa, nanošenje teških ozljeda sa smrtnim ishodom'', objašnjavaju u policiji.

U kolovozu ovi isti nasilnici pretukli su i starca Iliju Čolovića u samačkom hotelu i oteli mu 300 dinara, koliko su našli kod njega, piše Blic.rs.

U rujnu ove godine su maloljetni nasilnici oteli vrećicu iz ruku Stjepana Hrvatina (80) i počeli ga maltretirati, tjerajući ga da isprazni džepove dok su ga gurali. Ukrali su mu oko tristo dinara, ali nasilnicima to nije bilo dovoljno. Jedan od njih je dograbio starca, odvukao ga iza stuba garaže i počeo da ga tući. Od posljedica ozljeda, starac je preminuo.

Napad na Rašu Popova, književnika, televizijskog novinara i zvijezdu dječje emisije "Fore i fazoni", dogodio se prije 20 dana, kada su mu djeca prišla tražiti novac. Nakon što nisu bili zadovoljni iznosom koji im je dao, oni su ga napali, piše Blic.rs.

Kopirati
Drag cursor here to close