Od 250.000 eura

Diler iz BiH prijetio ženi da će joj oteti djecu zbog duga bivšeg supruga

Njen bivši suprug je trenutno u zatvoru baš zbog poslova s drogom, a i uhićeni državljanin BiH ima velik dosje vezan za narkotike.
Vijesti / Crna Kronika | 10. 02. 2023. u 10:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Diler iz Bosne i Hercegovine uhićen je zbog prijetnji Austrijanki iz Linza da će joj oteti djecu ako ne isplati dug svog bivšeg supruga.

Ova 33-godišnjakinja iz Linza prijetnju je dobila putem Facebooka, krajem siječnja. Odmah je obavijestila policiju, a ucjenjivač je danas uhićen.

Mediji prenose da je 38-godišnji bh.državljanin dao ultimatum Austrijanki da 27. siječnja, do 4 sata popodne mora da mu donese 250.000 eura, koliko je dug njenog bivšeg supruga. U slučaju da to ne uradi, zaprijetio je da će joj oteti djecu, te da će ima se “nešto loše dogoditi''.

A, pozadina cijelog slučaja iznude i prijetnji ima veze s novcem koji je pripadao narkobandi. Naime, ucjenjivač je rekao da je novac neka vrsta “obeštećenja” za štetu koju je njen muž nanio njegovoj grupi.

Inače, njen bivši suprug je trenutno u zatvoru baš zbog poslova s drogom, a i uhićeni državljanin BiH ima velik dosje vezan za narkotike. Kako prenose mediji, on je uhićen u stanu u Linzu. Odmah je priznao sve što mu se stavlja na teret i sproveden je u zatvor.

Kopirati
Drag cursor here to close