Žive od dječjeg doplatka

Deveteročlanoj obitelji isključili struju, reagirao Dodik

Dodik je ranije u subotu istaknuo kako će ovoj obitelji u najkraćem roku biti uključena struja kako bi sedmero djece imalo normalne uvjete za život.
Vijesti / Crna Kronika | 25. 11. 2023. u 17:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Obitelji Galešić, sa sedmoro djece, iz sela Vlatkovići na Vlašiću danas je uključena električna energija nakon što im je zbog duga od 300 KM bila isključena.

Obitelj je zahvalila svim dobrim ljudima koji su im pomogli, ne zaboravljajući ni one koji su im i ranije pomagali.

Oni su zahvalili predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku, koji je reagirao i omogućio im da opet imaju električnu energiju i normalne uvjete za život.

Dodik je ranije u subotu istaknuo kako će ovoj obitelji u najkraćem roku biti uključena struja kako bi sedmero djece imalo normalne uvjete za život, te da će on osigurati da im struja bude plaćena unaprijed za iduću godinu.

"Kao društvo moramo pokazati više solidarnosti prema onima kojima je pomoć potrebna, pogotovu prema višečlanim obiteljima koje se svakodnevno trude da djeci osiguraju uvjete za pristojan život i školovanje", naveo je Dodik na društvenoj mreži "X".

U devetočlanoj obitelji Galešić nitko nije zaposlen, a jedino im je primanje posljednjih godina dodatak za djecu, prenosi Srna.

Kopirati
Drag cursor here to close