365 dana

Dan kada je otišao Bandić

Bandić je pokopan 3. ožujka 2021. na Mirogoju.
Vijesti / Crna Kronika | 28. 02. 2022. u 10:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bivši zagrebački gradonačelnik Milan Bandić preminuo je na današnji dan prošle godine od posljedica srčanog udara. Imao je 65 godina.

Podsjetimo, odmah nakon njegove smrti pojavilo se više verzija gdje je i kako on umro. DORH je nedavno odbacio prijavu protiv Natalije Price, Gzima Redžepija i Sergija Ivanovića zbog nepružanja medicinske pomoći Bandiću, prenosi Hina. 

Prijavom su bili obuhvaćeni Bandićevi prijatelji Redžepi i Ivanović, koji su javno tvrdili da su bili s Bandićem kad mu je pozlilo u Ivanovićevoj kući na Vrhovcu, ali i Prica, na čiju je obližnju adresu navodno stigla hitna pomoć. U prijavi se spominjao još jedan nepoznati počinitelj.

Bandić je pokopan 3. ožujka 2021. na Mirogoju. Iako je zbog epidemioloških mjera tada bilo dozvoljeno 25 osoba, na sprovodu su se okupile tisuće ljudi. Bandićeva udovica Vesna nedavno se požalila kako na njegovom grobu još uvijek nema spomenika.

"Boli me jer Milanu još nismo uspjeli napraviti spomenik jer znate da je on živ, da bi on to riješio u roku odmah, kao što je sve rješavao, svima, ne samo meni. Želja mi je da iduće godine svome suprugu palim svijeću na spomeniku kakav zaslužuje", poručila je Vesna Bandić.

Bandić je bio prvi čovjek Zagreba 21 godinu.

Kopirati
Drag cursor here to close