Horor

Crnogorci uhićeni zbog mučenja državljanina Srbije

Sumnjiče se da su 4. kolovoza pozvali V.S. u stan, nakon čega su ga vezali i, kako je priopćeno zadali mu ozljede tupim predmetima, ali i stavili mu tkaninu u usta kako ne bi mogao dozivati pomoć.
Vijesti / Crna Kronika | 09. 08. 2021. u 19:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Crnogorska policija uhitila je dvije osobe iz Herceg Novog zbog sumnje da su mučile i nanijele teške tjelesne ozljede državljaninu Srbije V.S.

Kako je priopćeno iz Uprave policije D.T.P. i M.P. sumnjiče se da su 4. kolovoza pozvali V.S. u stan, nakon čega su ga vezali i, kako je priopćeno zadali mu ozljede tupim predmetima, ali i stavili mu tkaninu u usta kako ne bi mogao dozivati pomoć.

"Sumnja se da su osumnjičeni ovu osobu držali vezanu par sati. Postupajući po naredbi suca za istragu pripadnici policije su ušli u stan i na mjestu nesreće zatekli osumnjičene i oštećenog koji je imao vidne ozljede po glavi i tijelu. On je prevežen u medicinsku ustanovu gdje su mu konstatirane teške tjelesne ozljede", navodi se u priopćenju Uprave policije.

Sudac za istragu je nakon saslušanja kod tužitelja za D.T.P. i M.P. donio rješenje o određivanju pritvora u trajanju do 30 dana zbog navedenih krivičnih djela, prenosi Beta. 

Iz policije je priopćeno i da je rasvijetljena i teška krađa počinjena "na naročito drzak način" u Kotoru.

"Za ovo djelo se terete S.Č. i V.V, državljanke Hrvatske. One su, kako se sumnja, koristeći nepažnju, oštećenoj otkopčale torbu i iz nje otuđile novčanik u kojem se nalazio novac u iznosu od 1.800 eura, 10.000 dinara i osobne iskaznice. Pretresom stana u Budvi koji su koristile ove osobe pronađen je novac i vraćen oštećenoj", priopćeno je iz policije.

Osumnjičeni su odvedeni na granični prijelaz Debeli Brijeg uz Rješenje o zabrani ulaska u Crnu Goru izdano od granične policije, nakon čega su preuzete od strane kolega iz hrvatske policije.

"Za njima je bila raspisana lokalna tjeralica na teritoriju Hrvatske zbog džeparenja", priopćeno je iz policije.

Kopirati
Drag cursor here to close