Potrage

Crnogorac uhićen u Neumu po SIPA-inoj tjeralici

Vijesti / Crna Kronika | 19. 12. 2016. u 22:15 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Službenici Postrojbe granične policije Izačić 19.12.2016. godine prilikom izlaska iz Bosne i Hercegovine na Međunarodnom graničnom prijelazu Izačić slobode su lišili N. V. (1964.), državljanku BiH. Graničnim provjerama je utvrđeno da je potražuje Općinski sud u Sarajevu zbog teškog kaznenog djela protiv sigurnosti prometa. N. V. će biti predata nadležnom tijelu.

Službenici Postrojbe granične policije Neum 18.12.2016. su zadržali S. K. (1982.), državljanina Crne Gore, nakon što je utvrđeno da ga potražuje Državna agencija za istrage i zaštitu (SIPA) zbog kaznenih djela 'Krivotvorenje isprave' i 'Ovjeravanje neistinitog sadržaja'. Osoba je kontrolirana pri izlasku iz BiH na Međunarodnom graničnom prijelazu Neum II i predata službenicima SIPA-e.

Istoga dana na MGP Kamensko prilikom ulaska u BiH slobode je lišen M. M. (1977.) jer je za njim Ministarstvo unutarnjih poslova Srednjobosanske županije raspisalo potragu zbog kaznenog djela 'Nasilničko ponašanje'. Službenici PGP Izačić su predali državljanina BiH i Republike Hrvatske pripadnicima Sudbene policije Hercegbosanske županije.

Službenici Postrojbe granične policije Bijeljina 17.12.2016. slobode su lišili bh. državljanina I. S. (1967.). Graničnim provjerama je utvrđeno da ga potražuje Općinski sud u Gradačcu zbog kaznenog djela 'Skidanje ili povreda službenog pečata ili znaka'. I. S. je predat službenicima Sudbene policije Tuzla.

Na MGP Brod prilikom izlaska iz BiH slobode je lišen državljanin BiH A. Ć. (1980.) 17.12.2016. Potraživao ga je Općinski sud u Sarajevu zbog kaznenog djela 'Nasilje u obitelji'. A. Ć. je predat službenicima Sudbene policije Odžak, navodi se iz Ureda za informiranje GP BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close