Opasan vikend

Čitluk: U automobilu s dvoje djece pronađen heroin

Za protekli vikend iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta, na području Hercegovačko-neretvanske županije, registrirano je 14 prijava.
Vijesti / Crna Kronika | 08. 03. 2021. u 10:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Internet / Heroin

U mjestu Garišta, općina Čitluk, dvije osobe uhvaćene su u posjedu opojne droge Heroin i 80 komada tableta Heptanon.

Naime, 5. ožujka oko 16,50 sati patrola policije je u mjestu Garišta, općina Čitluk, zaustavila vozilo ''Peugeot 308'' kojim je upravljala I.O.(1994) dok se na zadnjem sjedištu nalazio M.O.(1978) sa dvoje malodobne djece.

Prilikom kontrole, isti su patroli policije dragovoljno predali manju količinu praškaste tvari koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu Heroin , digitalnu vagu i 80 komada tableta Heptanon.

Osobe su zadržane radi krim. obrade a o svemu je upoznat tužitelj, navodi se u izvodu iz sažetka dnevnih događaja za protekli vikend MUP-a HNŽ-a.

Istog dana, u Mostaru je ukraden sat iz zlatarne ''Rubin''. Naime, u 14,20 sati u PU Mostar obratio se vlasnik zlatare i prijavio da je u istu ušla NN muška osoba te iskoristivši njegovu nepažnju otuđio ručni sat marke ''Daniel Klein'' vrijednosti 165 KM.

Operativnim radom na terenu djelatnici policije su došli do saznanja da je navedeno kazneno djelo izvršio D.Š.(1981) , koji je ubrzo pronađen i uhićen.

Inače, za protekli vikend iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta, na području Hercegovačko-neretvanske županije, registrirano je 14 prijava (na području Mostara 10, na području Jablanice 1 i na području Konjica 3).

Iz oblasti javnog reda i mira registrirano je šest slučajeva i to na području Mostara 6.

Iz oblasti sigurnosti prometa registrirano je 13 prometnih nezgoda i to na području Mostara 10, na području Čapljine 2 i na području Konjica 1 u kojima su tri osobe zadobile teške tjelesne ozljede , tri osobe lakše tjelesne ozljede dok su tri osobe zadobile ozljede neutvrđenog stupnja.

Kopirati
Drag cursor here to close