Iz radnih strojeva

Četvorka osumnjičena za krađu više od 5.000 litara goriva

Sumnjiče ih da su od svibnja 2022. godine konstantno krali gorivo iz radnih strojeva, ukupno oko 5.000 litara, te međusobno dijelili i prodavali trećim osobama.
Vijesti / Crna Kronika | 02. 11. 2022. u 10:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policija u Gradišci uhitila je D.Đ, D.S. i O.G. svi iz Gradiške i D.G. iz Banja Luke, koje se sumnjiče da su ukrali više tisuća litara goriva.

Naime, u Policijsku stanicu Gradiška u utorak je prijavljeno da u mjestu Donja Dolina i Greda, nepoznate osobe kradu gorivo iz radnog stroja u vlasništvu privatnog poduzeća, pišu "Nezavisne novine". 

Policija je u blizini radilišta u mjestu Donja Dolina pronašla D.Đ. koji je vozio Fiat, a u prtljažniku je pronađeno je više kanistera u kojima se nalazilo gorivo.

Daljim radom po prijavi identificirani su D.S, O.G. i D.G. koji su zajedno s D.Đ. sudjelovali u krađi goriva iz radnih strojeva te su svi uhićeni.

Sumnjiče ih da su od svibnja 2022. godine konstantno krali gorivo iz radnih strojeva, ukupno oko 5.000 litara, te međusobno dijelili i prodavali trećim osobama. 

"Time su poduzeću pričinili materijalnu štetu u iznosu od oko 16.000 KM", navode iz Policijske uprave Gradiška.

Dodaju da je kod kuće D.G. pronađeno je oko 648 litara ukradenog pogonskog dizel goriva, koje je vraćeno oštećenom poduzeću.

O svemu je obaviješten dežurni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka koji je naložio da se nakon dokumentiranja i kompletiranja predmeta protiv lica D.Đ, D.S, O.G. i D.G. podnese izvještaj o počinjenom kaznenom djelu.

Kopirati
Drag cursor here to close