Srbija

Četvero ozlijeđenih u pucnjavi u središtu Niša

Napadač je najprije pucao na osiguranje kafića, a poslije toga i na policiju koja je brzo intervenirala.
Vijesti / Crna Kronika | 17. 06. 2018. u 09:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policajac i još tri osobe ranjene su noćas u pucnjavi ispred kafića u središtu Niša, na Trgu kralja Milana.

Svi ozlijeđeni, među kojima je i napadač, zbrinuti su u Kliničkom centru, javlja RTS.

U Urgentnom centru Kliničkog centra, gdje se ozlijeđeni nalaze, kažu da nitko nije životno ugrožen, i da će policajac i radnik osiguranja najvjerojatnije biti operirani.

Kako se navodi, Hitna pomoć dobila je u 2:50 sati poziv da zbrine policajca ranjenog u vatrenom obračunu, ali su po dolasku na Trg Kralja Milana dobili obavijest da je on službenim vozilom već odvezen u Urgentni centar, a da je potrebno zbrinuti troje ozlijeđenih pa su upućene dodatne dvije ekipe.

Ekipe Hitne pomoći s tri vozila zbrinule su u narednih pola sata troje ozlijeđenih koji su u svjesnom stanju dovezeni u Klinički centar u Nišu, navodi Blic.

''Jedan najteže ozlijeđenih imao je više ustrijelnih rana po tijelu. On je pogođen s tri hica u grudi kao i u obje noge. Drugi ranjeni je imao ustrijelnu ranu koljena desne noge, a treći jednu manju ozljedu od rikošeta ili ogrebotinu na desnoj podlaktici. Svima su previjene rane i u svjesnom stanju su prevezeni u Klinički centar u Nišu'', rečeno je u Hitnoj pomoći.

Kako navodi RTS, napadač je najprije pucao na osiguranje kafića, a poslije toga i na policiju koja je brzo intervenirala.

Prema navodima očevidaca, napadač je izašao iz automobila sa zadnjeg sjedišta i na samom ulazu kafića otvorio vatru.

Oni navode da je radnik osiguranja ranjen pošto je odgurnuo napadača i tada je pogođen u ruku. Napadač je potom ranio policajca prilikom bjega

''Niške vesti'' navode da je središte grada bilo blokirano.

Kopirati
Drag cursor here to close