Sućut

Čelnici Mostara i HNŽ-a uputili sućut: Molit ćemo za Vas

Vijesti / Crna Kronika | 20. 12. 2015. u 10:12 A.J.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U povodu jučerašnje tragedije u kojoj su poginula četiri studenta s područja Vinkovačko-srijemske županije, gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić uputio je sućut obiteljima nastradalih, kao i gradonačelniku Vinkovaca Mladenu Karliću te načelniku općine Nijemci Ivici Klemu.

Suosjećanje

''U ovim teškim trenucima za obitelji nastradalih, kao i za grad Vinkovce i Vukovarsko-srijemsku županiju mi u Mostaru duboko suosjećamo s bolom obitelji, rodbine i prijatelja. Poštovani gradonačelniče, s velikim žaljenjem smo primili vijest o tragičnom gubitku mladih života uzrokovanim prometnom nesrećom koja se dodgodila kod mosta Bijela, nedaleko od Mostara. Grad Mostar je u tuzi i bolu, potresen gubitkom svojih četvero privremenih sugrađana. U ime građana Mostara i u svoje osobno ime želio bih uputiti obiteljima stradalih, Vama, narodu grada Vinkovaca i Vukovarsko-srijemske županije izraze najdublje sućuti'', napisao je gradonačelnik Mostara u priopćenju dodajući kako se u ovim teškim trenucima za obitelji nastradalih duboko suosjeća s njihovom boli.

Molitva za obitelji

Predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije Nevenko Herceg i Tomislav Martinović, dopredsjedajući Skupštine HNŽ, u povodu pogibije studenta Sveučilišta u Mostaru, uputili su danas sućut obiteljima, te gradonačelniku Vinkovaca i županu Vukovarsko-srijemske županije.

''S velikim žaljenjem primili smo vijest o tragičnoj smrti četiri studenta Sveučilišta u Mostaru, koji su u grad na Neretvi i našu županiju stigli iz Vukovarsko-srijemske županije s velikom željom za obrazovanjem i stjecanjem novih znanja. Na žalost, tragedija koja se dogodila zaustavila ih je u njihovim nakanama. U ovo predblagdansko vrijeme, naše su molitve upućene Novorođenom Kralju kako bi obiteljima poginulih dao snagu, utjehu i vjeruju da smrt nije kraj već ulazak u svjetlost koja sjedinjuje. Duboko suosjećajući u vašoj boli, obiteljima stradalih, građanima Vinkovaca i Vukovarsko-srijemske županije upućujemo izraze iskrene i duboke sućuti'', navedeno je u priopćenju Vlade HNŽ-a.

Predsjedništvo poslalo telegram sućuti

Presjedatelj Predsjedništva Bosne i Hercegovine Dragan Čović u telegramu sućuti napisao je kako je s velikim žaljenjem primio vijest o tragičnom gubitku mladih života uzrokovanim prometnom nesrećom.

''Kao predsjedatelj Predsjedništva Bosne i Hercegovine i u svoje osobno ime želio bih uputiti Vama, narodu Vukovarsko-srijemske županije i grada Vinkovaca i obiteljima nastradalih izraze najdublje sućuti. U ovim teškim trenucima za obitelji nastradalih duboko suosjećamo s njihovom boli. Primite izraze mog osobitog poštovanja'', navedeno je u priopćenju iz Predsjedništva BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close