Vatreno

Fizički obračun u Čapljini, 'povlačila' se i lovačka puška

Na lice mjesta su izašli djelatnici policije koji su dolaskom zatekli sudionike I.J.(1977) iz Čeljeva i T.Z.(1995) iz Višića između kojih je došlo do fizičkog obračuna i uporabe vatrenog oružja-lovačke puške.
Vijesti / Crna Kronika | 23. 11. 2023. u 09:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U srijedu 22. studenog 2023.godine u 21,15 sati PU Čapljina je putem telefona obavještena da je došlo do fizičkog obračuna i uporabe vatrenog oružja ispred Ugostiteljskog objekta 'Clasic' u mjestu Višići, općina Čapljina.

Odmah su na lice mjesta izašli djelatnici policije koji su dolaskom zatekli sudionike  I.J.(1977) iz Čeljeva i T.Z.(1995) iz Višića između kojih je došlo do fizičkog obračuna i uporabe vatrenog oružja-lovačke puške.

Zbog zadobivenih ozljeda, osobi T.Z. je ukazana pomoć u Domu zdravlja Čapljina nakon čega je upućen na CUM Mostar radi daljnjeg liječenja kao i osoba I.J. koji je lišen slobode ali zbog zadobivenih ozljeda smješten je također na CUM Mostar.

Lice mjesta je osigurano radi obavljanja očevida a o svemu je upoznat tužitelj, Sektor kriminalističke policije MUP-a HNŽ, navedeno je u policijskom izvještaju.

 

Kopirati
Drag cursor here to close