Sarajevo

Burna noć u Sarajevu: Kuvajčanin napao policajca

Vijesti / Crna Kronika | 16. 10. 2016. u 11:18 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policijski službenici Prve policijske uprave uhitili su u subotu M.S.S.A. (1989.) iz Kuvajta, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno djelo napada na službenu osobu u vršenju poslova sigurnosti. Dežurni županijski tužitelj obaviješten je o ovom događaju, a uhićeni je nakon završene kriminalističke obrade, predan u nadležnost Županijskom tužiteljstvu Županije Sarajevo.

Tri razbojništva u centru Sarajeva

Nepoznate osobe uz prijetnju vatrenog oružja izvršile su u subotu razbojništvo u prodavnici "Tabaco" u Općini Centar Sarajevo nad radnicom Z.M. te su ukrali novac i mobitel.

Još jedno razbojništvo dogodilo se u centru Sarajeva u prodavnici "Konzum" kada su nepoznati izvršitelji uz prijetnju oštrim premetom ukrali novac.

Nepoznati izvršitelji uz prijetnju nožem u subotu su razbojništvo izvršili i u slastičarni "Rahatluk" u općini Stari Grad nad radnicom T.A. kada su također otuđiti određenu sumu novca.

U sva tri slučaja uviđaj su obavile ekipe MUP-a Županije Sarajevo, a policijski službenici rade na rasvjetljavanju ovih kaznenih djela i identifikaciji i pronalasku izvršitelja.

Uručeno 507 prekršajnih naloga

Tijekom proteklog dana policijski službenici MUP-a Županije Sarajevo, preduzimajući redovne mjere kontrole prometa, uručili su 507 prekršajnih naloga, a na lakše prekršaje upozorili 42 vozača.

Iz prometa su isključena 22 vozača zbog upravljanju vozilom pod djelovanjem alkohola, četiri osobe zbog vožnje bez položenog vozačkog ispita, pet osoba zbog vožnje prije sticanja prava na upravljanje vozilom, sedam vozila zbog isteka važnosti prometne dozvole i osam vozila je isljučeno jer su naregistrirana, priopćeno je iz Odjeljenja za odnose sa javnošću MUP-a Županije Sarajevo.

Kopirati
Drag cursor here to close