Tragedija

Bugojno: Poznat identitet stradalih od strujnog udara prilikom promjene sijalice

Četvorica muškaraca su željeli promijeniti sijalicu ulične rasvjete međutim došlo je do strujnog udara zbog metalnih ljestvi.
Vijesti / Crna Kronika | 07. 08. 2022. u 10:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Klix.ba / Tragedija u Bugojnu

U subotu navečer su u mjestu Udrurlije, općina Bugojno, uslijed strujnog udara smrtno stradale dvije osobe.

Iz Operativnog centra Ministarstva unutarnjih poslova SBŽ potvrdili su da su dvije osobe poginule, dok su dvije zadobile tjelesne ozljede.

"Jučer oko 18 sati Policijskoj stanici Bugojno je prijavljeno da su u mjestu Udurlije dvije osobe smrtno stradale, dok su dvije zadobile tjelesne ozljede tijekom pokušaja pomjeranja sijalice na stubu javne rasvjete. Odmah po zaprimanju prijave, na lice mjesta su izašli službenici policije koji su u suradnji s nadležnim županijskim tužiteljstvom pristupili poduzimanju mjera iz svoje nadležnosti", kazao je za Klix.ba glasnogovornik MUP-a SBŽ Hasan Hodžić.

Njih četvorica su željeli promijeniti sijalicu ulične rasvjete međutim došlo je do strujnog udara zbog metalnih ljestvi.

Ozlijeđena su dvojica muškaraca koji su držali ljestve, a poginuli su muškarci koji su mijenjali sijalicu.

Kako prenosi portal Bugojno-danas.info smrtno su stradali Nikica Radić i Pero Brzica, tjelesne ozljede zadobili su J.Š. (1963.) i Z.D. (1972.), a tragedija se dogodila tijekom tradicionalne manifestacije "Udurlijada".

Kako je ranije potvrđeno, jedan od poginulih je bio policajac.

Kopirati
Drag cursor here to close